COOKIE INFORMATION

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.

Læs mere.

close
Beskrivelse:
  • Security policy (edit with module Customer reassurance) Security policy (edit with module Customer reassurance)
  • Delivery policy (edit with module Customer reassurance) Delivery policy (edit with module Customer reassurance)
  • Return policy (edit with module Customer reassurance) Return policy (edit with module Customer reassurance)

Kammuslinger

Beskrivelse:
  • Security policy (edit with module Customer reassurance) Security policy (edit with module Customer reassurance)
  • Delivery policy (edit with module Customer reassurance) Delivery policy (edit with module Customer reassurance)
  • Return policy (edit with module Customer reassurance) Return policy (edit with module Customer reassurance)
45,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Kammuslingen har en smukt formet halvrund, beigefarvet og undertiden lidt rødlig skal med regelmæssige fuger. Den kraftige lukkemuskel, som holder de 2 skaller sammen, gør kammuslingen i stand til at grave sig ned.

Levested:

Kammuslingen lever på banker.

Føde:

Den lever af plankton.

Fangstmetode:

 Fanges ved at skrabe med en muslingeskraber.

Tilberedning:

Kødet er hvidgult og kam-rognen er orangefarvet. Kammuslingen skal blancheres. Herefter kan kødet paneres, steges, fritteres eller spises naturel.

Sæson:

Sæson hele året. Fanges kun sporadisk i Danmark. Mange af de kammusliner, der er tilgængelige, er importeret frosne.

Ernæring og sundhed:

Kammuslinger fra arktiske områder har generelt et højt indhold af cadmium, hvorfor et stort indtag af kammuslinger kan bidrage til et forøget indtag af cadmium.

Specifikke referencer