COOKIE INFORMATION

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.

Læs mere.

close
Beskrivelse:

Per 100 gram.

  • Security policy (edit with module Customer reassurance) Security policy (edit with module Customer reassurance)
  • Delivery policy (edit with module Customer reassurance) Delivery policy (edit with module Customer reassurance)
  • Return policy (edit with module Customer reassurance) Return policy (edit with module Customer reassurance)

Stenbiderrogn (Renset)

Beskrivelse:

Per 100 gram.

  • Security policy (edit with module Customer reassurance) Security policy (edit with module Customer reassurance)
  • Delivery policy (edit with module Customer reassurance) Delivery policy (edit with module Customer reassurance)
  • Return policy (edit with module Customer reassurance) Return policy (edit with module Customer reassurance)
49,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Stenbiderrogn er en sæsonvare. Den fås i de tidlige forårsmåneder (februar-april), og man kan købe den både urenset og renset, dvs. med eller uden hinder. Hinderne skal væk, før man kan spise rognen. 

Vi har nænsomt renset klargjort rognen for kunden:
- Rognen er skyllet MANGE gange i koldt vand.
- Vi har pisket forsigtigt nogle gange i rognen med et piskeris, så hinderne løsner sig.
- Herefter har vi vasket grundigt til hinderne er frie, og kan pilles væk. Alt dette er foregået nænsomt, uden at knuse æggene.
- Rognen er herefter hældt i en finmasket sigte. 
- Herefter ligger den rensede rogn i vand med 1-2 spsk salt pr. liter vand.
- Cirka 1 time i køleskabet. 
- Vandet er siet fra, og rognen er dryppet af.

Bedre bliver det bare ikke :-)

Specifikke referencer