COOKIE INFORMATION

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.

Læs mere.

close
Beskrivelse:

Sådan laver du en Porchetta fra himlen!

  1. Tag et "slag med skind"
  2. Gnid inderside af kødet godt med salt og peber.
  3. Et helt hvidløg og et stort bundt persille hakkes groft.
  4. Fordel dine ynglings hakkede urter jævn i midten.
  5. Rul kødet sammen til en "pølse".
  6. Bind det samme med en bomuldsnor.
  7. Gnid ydersiden godt med salt og peber.
  8. Har du mulighed for det så ryg den i 2 timer. 
  9. Grill Porchettaen i 4 timer ved 135°C
  10. Sidste 1 1/2 time ved 230°C for at opnå - den lækre sprøde svær!

Velbekomme

Økologisk Porchetta (WebGrisen.dk)

Beskrivelse:

Sådan laver du en Porchetta fra himlen!

  1. Tag et "slag med skind"
  2. Gnid inderside af kødet godt med salt og peber.
  3. Et helt hvidløg og et stort bundt persille hakkes groft.
  4. Fordel dine ynglings hakkede urter jævn i midten.
  5. Rul kødet sammen til en "pølse".
  6. Bind det samme med en bomuldsnor.
  7. Gnid ydersiden godt med salt og peber.
  8. Har du mulighed for det så ryg den i 2 timer. 
  9. Grill Porchettaen i 4 timer ved 135°C
  10. Sidste 1 1/2 time ved 230°C for at opnå - den lækre sprøde svær!

Velbekomme

240,00 kr.
Inkl. moms
Antal

Alternativt laves Porchettaen i ovnen og husk at give den grill til sidste, så du får knasende sprød svær hele vejen rundt. Lad den hvile i 30 minutter inden den skæres ud og serveres.

Samlet vægt: ml 1900 - 2200 gram

Specifikke referencer